Monday, April 15, 2013

2 Phone casing...

Yuhuu...

Lama kan ai tak post apa² dekat blog ni. Kemalasan yang tahap ape dah. Today secara tiba² terasa nak update blog dan timbul satu idea untuk "merojakkan" blog make up ai ni dengan satu produk baru. Baru la seiring dan sejalan gitu, takde la yang satu ditinggalkan dan yang satu lagi dikejarkan (..btol ke? haha).
Ok..for those yang masih mencari² MUA untuk hari bahagia anda, boleh terus contact ai okeh.

Ops..untuk product baru tu, ni diaa..jeng²



projek phone casing...untuk segala jenis phone lah. Berminat? boleh tanya2..no hal. Itu je untuk kali ni, next time update lagi. =)

2 comments:

nurainothman ^-^ said...

sis, ade utk phone LG P960 OPTIMUS BLACK X?dah lame cari casing utk phone tu :(

Aina Rahman said...

nurain : dear..boleh pm sis kt fb ye. tq

Post a Comment